• 1
FILTRARE DUPA:
DENUMIRE

Radius Vet - 5170 Vizualizari

Str. Vasile Lascar nr. 191, Sector 2, Bucuresti
031 430 35 61 | 0723 610 904
contact@radiusvet
http://radiusvet.ro

Cabinetul veterinar RADIUS VET din Bucuresti, zona Stefan cel Mare, reprezentat de Dr. Lucian Rugina, ofera servicii medicale complete pentru animalele de companie.

La Radius Vet tratam orice animal, indiferent de rasa sau provenienta, si incurajam si raspundem exigentei proprietarilor. Suntem o echipa tanara, ambitioasa si proactiva, cu experienta vasta in ortopedie, chirurgie, diagnostic de laborator si medicina interna. Ne propunem sa oferim un act medical de calitate, compasiune pentru pacientii aflati in suferinta, dar si respect si intelegere pentru proprietarii de animale, prin stabilirea unei relatii stranse de parteneriat si consultare. Misiunea noastra este imbunatatirea actului medical si vindecarea rapida a pacientilor, prin perfectionare continua, folosind metode si tehnici revolutionare. Participam frecvent la cursuri de specializare si practica, pentru asimilarea celor mai noi proceduri de diagnostic si tratament.

Viziunea noastra este dezvoltarea ortopediei veterinare in Romania, prin introducerea celor mai noi metode si tehnologii, si crearea de noi oportunitati prin parteneriate intre medici din tara si dinafara tarii. Interventiile ortopedice sunt realizate cu maxima atentie si profesionalism, folosind tehnici inovative atestate prin stagii internationale. Primim proprietarii de animale cu deschidere, si sustinem o relatie de parteneriat cu acestia. Suntem posesori de animale, cunoastem nevoile si sensibilitatile animalelor, de aceea tratam fiecare pacient cu grija si atentie, asigurandu-i siguranta si confortul atat de importante.

Avem experienta in urgente medicale, unde fiecare secunda este pretioasa. Cazurile mai dificile sunt discutate in echipa, si in urma propunerilor, argumentelor si consultarii, decidem tratamentul. Ne axam pe calitate in tot ce facem si folosim cel mai nou intrumentar si cea mai moderna aparatura. Suntem atenti si exigenti in respectarea normelor de igiena si pastrarea unui mediu steril pe mesele de consult si in sala de operatie. Valorile noastre sunt: calitate, transparenta, eficienta, progres.

Ne propunem sa practicam ortopedia la nivelul specialistilor internationali. Astfel, suntem singurul cabinet din Romania care a introdus tehnica TTA-2 (Tibial Tuberosity Advancement) in managementul chirurgical al rupturii ligamentului cruciat anterior si tehnica DPO (Double Pelvic Osteotomy) in managementul chirurgical al displaziei de sold.

Dr. Lucian Rugina are experienta 10 ani in domeniul medical, participa frecvent la cursuri internationale de specializare in ortopedie, fiind membru ESVOT (Societatea Europeana de Medicina Veterinara Ortopedica si Traumatologie) si AOVET (organizatie mondiala de cercetare si educare in ortopedia veterinara), avand stagii de practica sub indrumarea celor mai renumiti doctori ortopezi: Bruno Peirone, Guenther Schwartz, Alessandro Piras, Aldo Vezzoni s.a.

Oferim cele mai avansate abordari in managementul afectiunilor ortopedice. Interventiile chirurgicale sunt realizate cu maxima atentie si profesionalism, folosind implanturi de ultima generatie si tehnici inovative, atestate prin stagii de practica internationale. Este important sa intelegeti complexitatea problemei animalului dumneavoastra, dar si a actului chirurgical ce urmeaza sa fie realizat. De aceea, dupa consultul ortopedic vom explica in detaliu afectiunea pacientului, dar si beneficiile si riscurile procedurii chirurgicale pe care o recomandam.

RADIUS VET ofera urmatoarele servicii veterinare:

- Medicina interna|Chirurgie|Ortopedie

- Dermatologie|Oncologie|Analize de laborator

- Farmacie veterinara

- Cosmetica felina si canina

- Hrana si diete veterinare

La RADIUS VET tratam orice animal, indiferent de rasa sau provenienta, si incurajam si raspundem exigentei proprietarilor.

Program cabinet:

Luni - Vineri: 10.00 - 21.00

Sambata - Duminica: 10.00 - 14.00

 


Vizualizaţi Cabinet veterinar Radius Vet pe o hartă mai mare


Galerie foto

Cabinet veterinar Radius Vet, sector 2, Zona Stefan cel Mare
Cabinet veterinar Radius Vet, sector 2, Zona Stefan cel Mare
Cabinet veterinar Radius Vet, sector 2, Zona Stefan cel Mare
Cabinet veterinar Radius Vet, sector 2, Zona Stefan cel Mare
Cabinet veterinar Radius Vet, sector 2, Zona Stefan cel Mare
Cabinet veterinar Radius Vet, sector 2, Zona Stefan cel Mare
Cabinet veterinar Radius Vet, sector 2, Zona Stefan cel Mare
Cabinet veterinar Radius Vet, sector 2, Zona Stefan cel Mare
Acasa | Politica de confidentialitate | Contact
Copyright 2016